Over de instructeur

Een goede opleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg

Ik ben Anis,  jouw instructeur, en mijn doel is om jou op een snelle en verantwoorde manier veilig de weg op te sturen. Als je een proefles neemt kan ik een indruk krijgen hoe ik je het best kan begeleiden en welk pakket het beste bij je past. Ik streef ernaar om kwaliteit te leveren en deze kwaliteit op peil te houden. Hiervoor heb ik de nodige cursussen gevolgd. Het gevolg daarvan is, dat ik jou optimaal kan helpen en jij op me kan rekenen – in teamverband werken we intensief samen en in deze samenwerking hebben we maar één doel: jou zo snel mogelijk aan dat felbegeerde rijbewijs te helpen!

Bij autorijschool Dijon sta jij centraal in de les. Ik ben een ervaren rijinstructeur en ik weet hoe ik ervoor moet zorgen dat jij met plezier achter het stuur kruipt.

Rij- of faalangst
Heb je rij- óf faalangst? Ook dan kan jij bij autorijschool Dijon terecht en krijg je, in een tempo dat bij jou past, de begeleiding en aandacht die je nodig hebt .

Veilig de weg op
Een goede opleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg .
Neem nu een proefles en ik schat, samen met jou, de benodigde uren in, inclusief het intakegesprek met advies op maat.
Rijles in het Engels is óók mogelijk.
Voor alle leeftijden is er plek : als je 16,5 jaar bent maar ook als je 85 jaar bent voor bijvoorbeeld een opfriscursus.

Handig om te weten: